Facebook ile BağlanHoşgeldin Ziyaretçi Giriş Yap Kayıt Ol Sipariş Takibi İletişim

Blog Son Yazılar

01-01-1970 tarihinde eklendi.
VoIP Nedir? VoIP, "Voice Over Internet Protocol" kelimelerinin kısaltmasıdır. Türkçe'ye "İnternet Protokolü Üzerinden Ses" olarak çevrilebilir. VoIP, ses sinyallerini internet üzerinden ileten bir teknolojidir. Geleneksel telefon sistemleri, ses sinyallerini analog sinyaller olarak iletirken, VoIP ses sinyallerini dijital sinyallere dönüştürerek internet üzerinden iletir.
01-01-1970 tarihinde eklendi.
IP Telefon Kurulumu IP telefon kurulumu, telefonun modeline ve markasına göre değişiklik gösterebilir. Ancak genel olarak şu adımları takip ederek IP telefonunuzu kurabilirsiniz:
01-01-1970 tarihinde eklendi.
IP Santral Sistemi Nedir? IP santral sistemi, geleneksel analog santrallerin yerini alan, ses, görüntü ve veri iletişimini tek bir ağ üzerinde toplayan yeni nesil bir telekomünikasyon sistemidir. IP santraller, internet protokolünü (IP) kullanarak telefon görüşmelerini ve diğer iletişimleri aktarır. Bu sayede, işletmelere birçok avantaj sağlar.
01-01-1970 tarihinde eklendi.
IP DECT, İnternet Protokolü Dijital Gelişmiş Kablosuz Telekomünikasyon anlamına gelir. DECT (Dijital Gelişmiş Kablosuz Telekomünikasyon) ve IP'nin (İnternet Protokolü) avantajlarını birleştiren kablosuz bir iletişim teknolojisidir. DECT, kablosuz telefonlar için yüksek kalitede sesli iletişim ve veri iletimi sağlayan bir standarttır. IP, cihazların bir ağ üzerinden birbirine bağlanmasını sağlayan bir internet iletişimi standardıdır.

%100 GÜVENLİ ALIŞVERİŞ

Tüm alışverişlerinizde güvenle ödeme sağlayabilirsiniz.

%100 ORİJİNAL ÜRÜNLER

Tüm ürünlerimiz ilgili üreticiden size orijinal olarak satılır.

KREDİ KARTIYLA ÖDEME

Tüm alışverişlerinizde kredi kartınızla ödeme yapabilirsiniz.

7X24 BİZE ULAŞIN

Uzman E-Ticaret personelimize her zaman ulaşabilirsiniz.

Kampanya ve indirimlerden haberdar olun.

Size yardımcı olmamızı ister misiniz?

X

Alışveriş deneyiminizi iyileştirmek için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanıyoruz.

Detaylı bilgiye Aydınlatma Metni sayfamızdan erişebilirsiniz.